Samsung Galaxy Fit3

Inspirativní a trendy: fitness náramek Galaxy Fit3
Svět fitness náramků byl během posledních 4 let ochuzen o účast společnosti Samsung. O to větší bylo očekávání, kam až jejich úsilí a vývoj na poli technologií a designu došel. 22. února 2024 totiž společnost Samsung oznámila uvedení nejnovějšího fitness náramku Galaxy Fit3. Trend sledování zdraví a kondice během běžného života a sportovních aktivit se stal již běžným standardem. Galaxy Fit3 samozřejmě není pozadu a umožňuje uživatelům nepřetržitě sledovat údaje o jejich zdraví a kondici. Ze zápěstí, komfortně a především přehledně.
Nový fitness náramek Galaxy Fit3
Efektivní spojení technologií, designu a sportu
Samsung poeticky označuje události kolem fitness náramku Galaxy Fit3 jako novou éru, která umožní komplexně porozumět vašemu zdraví a poskytne k tomu pokročilé nástroje pro jeho sledování. A co si budeme povídat, začátek nového roku vždy inspiruje k novým sportovním aktivitám a výzvám. 

Pojďme se více zaměřit na parametrové detaily, ať si lépe představíme, co získáme s pořízením Galaxy Fit3. Hliníkové tělo je vybaveno 1,6palcovým AMOLED displejem, který je o 45 % širší, než byl předchozí model Galaxy Fit2. Stačí tedy mrknout a veškeré informace máte přehledně na první pohled. Díky komfortnímu provedení řemínku a nízké hmotnosti (36,8 g) můžete Galaxy Fit3 nosit 24 hodin denně. Možná namítnete, že to ovšem nejde bez výkonné baterie, která bývá mnohdy kámen úrazu. Zde Samsung nezaostává a nabízí výdrž až 13 dní (dle scénářů použití) a oblíbené rychlé nabíjení. Na výběr máte i 100+ trendy ciferníků a variantu nastavení vlastních fotografií jako pozadí.
Trendy ciferníky 100+ - Galaxy Fit3
Spánek a zdravotní metriky
Pokročilé nástroje pro sledování spánku vám umožní vybudovat si zdravější návyky. Galaxy Fit3 můžete pohodlně nosit celou noc, za to vám bude detekovat chrápání a monitorovat hladinu kyslíku v krvi. Možná je konečně čas na pozitivní změny!

Sledování každodenních aktivit je již dlouho běžnou rutinou, kdykoliv tak můžete sledovat 100+ typů cvičení, snadno si poté prohlédnout záznamy o cvičení a dosáhnout tím maximální motivace, která nekolísá v čase. S tím úzce souvisí, ač se možná nezdá, hodnocení odolnosti. Jelikož Galaxy Fit3 disponuje hodnocením 5 ATM a odolností proti vodě a prachu třídy IP68, tak nemusíte úplně řešit okolní podmínky, je však nutné myslet na to, že žádný fitness náramek není na 100 % vodotěsný a na mořské potápění asi můžete zapomenout (úroveň ochrany před vodou a prachem odpovídá daným třídám certifikace). Samsung Galaxy Fit3 jde do hloubky a nevynechává taktéž srdeční frekvenci a úroveň stresu.
Sportovní parťák na zápěstí Fit3
Bezpečnostní a chytré funkce
Nově si polepšil fitness náramek s bezpečnostními funkcemi. Samozřejmostí se stala detekce pádu a nouzové SOS. Když Galaxy Fit3 detekuje abnormální pád, uživatel má možnost okamžitě volat záchrannou službu. Pokud se dostanete do nouze, tak lze okamžitě odeslat SOS - 5× stisknutím bočního tlačítka. Výhodou je dálkové ovládání fotoaparátu svého smartphonu, přehrávání a ovládání médií na připojeném zařízení. Dále umí Galaxy Fit3 automaticky synchronizovat režimy mezi náramkem a smartphonem. Když nemáte zrovna přehled, kde se váš smartphone nachází, je možné ho najít pomocí funkce „Najít můj telefon“ (v dosahu připojení Bluetooth 5.3). Nutností pro provoz je spárování se smartphonem s OS Android 10.0 a vyšším.
Bezpečnost na prvním místě_1
Co, kdy, kde a jak?
Galaxy Fit3 bude na vybraných trzích od 23. února. Na výběr jsou 3 trendy barevná provedení: gray, silver a pink gold. Co u Galaxy Fit3 nenajdete: mikrofon, reproduktor, GPS ani NFC. 
Uvedení na trh - Galaxy, únor
Designový - chytrý doplněk, který motivuje, hlídá, odolává a k tomu hezky vypadá, to je Galaxy Fit3.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×