Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock 35911

Kód: 9EVB000101
Neohodnoceno
Značka: Xiaomi
494 Kč
Nedostupné
Položka byla vyprodána…
Stolní hodiny Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock 35911 se senzorem teploty a vlhkosti. Aplikace Mi Home / Xiaomi Home, flexibilní umístění - váha pouze 60 g + tloušťka 10,1 mm, zaoblený design plexi, synchronizace s časem smartphonu, 12hodinové i 24hodinové zobrazení času, Bluetooth Low Energy 5.0, rozsah měření teploty 0 °C – 60 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zdraví rodiny na prvním místě
Teplota a vlhkost jsou úzce spojeny se zdravím dýchacích cest, alergiemi, zdravím pokožky a řadou dalších zdravotních stavů. Sledování a úprava teploty a vlhkosti ve školkách, ložnicích, pokojících pro domácí mazlíčky, kancelářích a dalších místnostech vašeho domova může pomoci zlepšit vaše pohodlí a chránit zdraví vašich rodinných příslušníků a domácích mazlíčků.

Zabraňte růstu bakterií
Včasná kontrola a úprava teploty a vlhkosti ve skleníku, kuchyni, skladu a koupelně vám může pomoci lépe pěstovat rostliny, skladovat potraviny a další položky a také zabránit růstu bakterií.

Vizuální emotikony vám napoví
Proč se na monitoru teploty a vlhkosti mračí, když máte pocit, že je teplota perfektní? Je to proto, že když si myslíte, že okolní teplota je perfektní, můžete ignorovat úroveň vlhkosti. S vizuálními emotikony snadno pochopíte úrovně pohodlí.

E-ink displej s širokým pozorovacím úhlem
3,7'' (88mm x 33mm) e-inkoustový displej se vyznačuje extrémně nízkou spotřebou energie a výdrží baterie přibližně rok, pouze se 2 knoflíkovými bateriemi. Displej vypadá spíše jako tištěný text a lze jej snadno a jasně vidět z více úhlů.

Vestavěný čip s přesnými hodnotami
Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock zajišťuje přesnost díky vestavěnému čipu s vysoce přesnými hodinami reálného času (RTC) a vybraným, vysoce přesným švýcarským senzorem Sensirion, který zobrazuje správný čas ve vysokém rozlišení a detekuje každou malou změnu teploty a vlhkosti.

Paměť záznamu až na 6 měsíců
Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock dokáže zaznamenávat trendy teploty a vlhkosti za posledních 6 měsíců. V aplikaci Mi Home / Xiaomi Home můžete vyhledat a přidat hodiny sledování teploty a vlhkosti a zobrazit podrobnosti v historii.

Automatická synchronizace času
Při prvním zapnutí se na hodinách zobrazí 00:00. Jakmile připojíte hodiny k aplikaci Mi Home / Xiaomi Home, zobrazený čas se automaticky synchronizuje s časem zobrazeným na vašem smartphonu.

Volba zobrazení času
Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock nabízí 12hodinové i 24hodinové zobrazení času. Ty lze kdykoliv nastavit připojením k aplikaci Mi Home / Xiaomi Home.

Doplňkové parametry

Kategorie: Měřiče teploty a vlhkosti
Hmotnost: 1 kg
Značka: Xiaomi
Distribuce: EU
Kontrola: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

×