Blackview A95

Blackview A95 vás zve na svou vizuální hostinu
Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM je svým provedením ekonomickou novinkou roku 2022. Je nejenom prakticky a ekonomicky navržený, ale také vynikne na první pohled svým módním zpracováním, které snadno uspokojí náročnější uživatele na designové provedení.Blackview a95 banner var2Proč vás zve na vizuální hostinu?
Zcela nový design, chytrého telefonu Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM, interpretuje pestrou škálu barev, které jsou kreativně kombinované s prémiovou laserovou texturou, která byla ještě vylepšena o jedinečný nano optický povlak. Proč? Nic vám to neříká? Novinka Blackview A95 tím získává sofistikovaný a futuristický zadní 3D panel. Design si ale ochotně podává pomocnou ruku s odolným rámem, který při své výrobě prošel procesem galvanického pokovování. Na první pohled tak zaznamenáte vysoce výrazný lesk a při delším používání zase lepší odolnost.

Hravě vás strčí “do kapsy”
Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM, s nadsázkou, nestrčí do kapsy vás, ale vy jeho. Svým kompaktním a tenkým provedením (8,55 mm) se nejen pohodlně drží a ovládá, ale prakticky ho také zasunete do kapsy. Hmotnost pouhých 195 g dělá z chytrého telefonu Blackview A95 lehčího kolegu jiným mobilním telefonům. Řešíte-li, že nechcete mobilní telefon, který je těžký a zabírá moc místa, pak Blackview A95 tento požadavek splní.Blackview a95 banner var3Trendy odemykání prstem - na vlně populárních technologií
Postupně se dostáváme k technologické části, kterou už delší dobu “ovládá” trend otisků prstů. Snadno si tak zabezpečíte chytrý telefon a také ušetříte svůj čas. Stačí se intuitivně dotknout snímače otisků prstů a je hotovo! Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM vás bude bavit i dalšími vychytávkami. Nejnovější a vylepšený Doke OS, založený na Androidu 11.0, poskytne uživateli lepší a snadnější rozhraní plné nových zkušeností. Abychom vás více nalákali, pojďme se na pár z nich více zaměřit. Jedinečné uživatelské rozhraní, nového Blackview A95, vám nabídne hravé tapety a líbivé ikony aplikací. Správce systému zase dokáže komplexně řešit problémy, ať už jde třeba o správu baterie a čištění systému. Pro hráče je dobrou informací, že si po vyčištění RAM, blokování volání a vyskakovacích oken zvýší hrací kapacitu až o 30 %. 

Jak je to se sítí a výdrží baterie?
Blackview se tentokrát držel zaběhlých standardů a vybavil chytrý telefon Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM pokrytím sítě 4G. Jelikož se jedná o ekonomický a designový chytrý telefon, pak nepodporuje síť 5G. Baterie telefonu tak nebude extrémně zatížená a se svou dostatečnou kapacitou 4380 mAh by vám při běžném používání měla vydržet až 1 den.

Kompromis rozpočtu a kvality - to je fotoaparát Blackview A95
Blackview se snaží neustále hledat aktivní střed mezi rozpočtem a kvalitou u fotoaparátu. Vylepšuje algoritmy pro dokonalé fotky, při zachování přijatelné ceny. Blackview A95 Dual SIM LTE 128GB 8GB RAM tentokrát použil jako první smartphone, od tohoto výrobce, 20MP snímač Sony IMX376, který si propůjčil od Vivo X9, OPPO a Redmi. Fotografie získávají vyšší kontrast a zvýšenou sytost. Expozice můžete provádět za jasného denního světla i v noci. Software, který byl vybaven umělou inteligencí odvádí zase kus práce na pozadí, vaše fotografie se tak budou zobrazovat v perfektní kvalitě.

Pokud hledáte kvalitní a designový telefon, kterým budete rádi fotit, nepotřebujete surfovat na síti 5G, nechcete investovat mnoho tisíc a umíte udělat minimální kompromisy, tak by vás novinka Blackview A95 neměla zklamat.

  • Příjem sítě 4G.
  • Doke OS na Android 11.0.
  • Designové zpracování - tenký a lehký.
  • Odemykání otiskem prstů. 

Blackview a95 banner var4Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

 



×

Splátková kalkulačka ESSOX

×