DJI Mini 3

Kamerový dron pro vaše dobrodružství: DJI Mini 3
Rozšiřující se řada DJI Mini přivítala nový produktový přírůstek pro každé vaše dobrodružství: kamerový dron DJI Mini 3. 

DJI Mini 3

Společnost DJI, patřící mezi lídry v oblasti civilních dronů a kreativních kamerových technologií, představila kompaktní, ultralehký kamerový dron Mini 3, který váží
méně než 249 g. I proto je předurčen pro snadné přenášení a převážení, nikde nepřekáží a je osvobozen od většiny předpisů pro drony v mnoha částech světa, které navštívíte. 

Řada kompaktních dronů
Kamerový dron DJI Mini 3 jde ve stopách DJI Mini 3 Pro. Nabízí mnoho stejně výkonných funkcí. Mini 3 byl vytvořen, aby tato povedená řada nalákala ještě více uživatelů. 

Kamerový sourozenec DJI Mini 3 Pro
Oslnivé parametry
DJI Mini 3 nahrává v kvalitě 4K/30 fps v HDR, přináší věrné barvy ve dne i v noci. 1/1,3palcový CMOS snímač a clona f/1,7 dodávají obrazu vyšší rozlišení, lepší hloubku ostrosti a nižší obrazový šum i při slabém osvětlení a vysokém kontrastu. Čisté snímky vás přece baví víc! Skutečně dron pro každé vaše dobrodružství, nemyslíte?

Mnohem kvalitnější výsledky obrazu umožňuje True Vertical Shooting, otočením fotoaparátů o 90° a vytvořením obsahu, kterým hravě okouzlíte sociální sítě.

Zábava na sociální sítě

Jenže bez baterie se nelétá. Jak si vede baterie u DJI Mini 3, umožní nám dostatečně dlouhý let? Mini 3 je vybaven inteligentní letovou baterií, která vám poskytne maximální dobu letu až 38 minut. Dobu letu si můžete prodloužit s inteligentní letovou baterií Plus

Kamerový dron DJI Mini 3 poskytuje digitální přenos videa DJI O2 (720p/30fps) ze vzdálenosti až 10 km. To vše s výkonnou technologií proti rušení a odolností proti větru až 10,7 m/s. Vznášení je tak stabilní a udržuje kvalitní obraz za různých podmínek. 

Stabilní let DJI Mini 3
Inteligentní funkce i pro nezkušené
DJI Mini 3 podporuje mnoho inteligentních funkcí, které usnadní let i nezkušeným. Auto Takeoff pomáhá zahájit cestu letu, funkce RTH zahrnuje Smart RTH, Low Battery RTH a Failsafe RTH, které instruují dron, aby se automaticky vrátil do výchozího bodu ve chvíli, kdy dojde k výpadku signálu nebo slabé baterii. Mini 3 také dokáže kombinovat GNSS se systémem vidění dolu a infračerveným snímacím systémem. Létat tak můžete bez obav a s jistotou. 

DJI Mini 3 v letu
Létejte na maximum s praktickými doplňky
K DJI Mini 3 si můžete dokoupit mnoho funkčních doplňků, které vám umožní létat na maximum:

  • DJI RC: komfortní dálkový ovladač s vestavěnou obrazovkou. 
  • Dvoucestný nabíjecí rozbočovač: mobilní zdroj energie.
  • Sada filtrů ND: přizpůsobení s filtry ND 16 / 64 / 256.
  • Držák vrtule: váže přední a zadní vrtuli, když je dron složený.
  • 360° Propeller Guard: plně zakrývá vrtule, lze jej snadno připevnit a odpojit.
  • Intelligent Flight Battery Plus: podporuje max. dobu letu 51 minut.

    DJI RC

První okamžik vzlétnutí, vteřina, kdy poprvé zahlédnete DJI Mini 3, jak mizí nad vaší hlavou…vzdušné okamžiky, které vás ohromí a budou vás neskutečně bavit. 

  • Aplikace: DJI Fly.
  • QuickShots: Dronie / Helix / Rocket / Circle / Boomerang.
  • Digitální zoom: 2× 4K/30fps, 4× 1080p, 2× 12Mpx fotografie.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×