Samsung Galaxy Tab S8+

Portfolio prémiových tabletů se rozšiřuje o sofistikovaný Samsung Galaxy Tab S8+
Během února jsme vyčkávali na informace a parametry nové řady prémiových tabletů Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ a vůbec první v řadě - Galaxy Tab S8 Ultra. Jako u nových řad mobilních telefonů vítáme možnost výběru, která dokáže zacílit na požadované parametry každého z vás. Samsung Galaxy Tab S8+ X800 12.4 WiFi je tedy jednou z možností. Pojďme se podívat na podstatu tabletů řady Galaxy Tab S více do detailů.Galaxy Tab S8+var2V čem jsou stejní?
Uživatelé Galaxy již vědí co jim Samsung dokáže nabídnout. Samsung Galaxy Tab S8+ X800 je stejně jako ostatní typy z nové řady vhodný jak na práci, tak na volné chvilky a cestování. Dopřeje vám svobodu a flexibilitu, kterou v dnešní uspěchané době oceníte. Prémiové funkce plynule běží za pomoci sofistikovaného hardwaru a bezproblémový chod systému zde zaručí, že váš tablet Samsung Galaxy S8+ X800 poběží jako po másle. Je vybaven ultra širokými předními kamerami, nastavením se 3 mikrofony a inteligentní technologií automatického zarámování. Vaše videohovory tak budou skutečně profi. Multitasking prošel revolučními zkušenostmi a přichází s vylepšenými funkcemi Multi-Active Windows a Samsung DeX. Na všech typech tabletů Samsung Galaxy Tab řady S také můžete také snadno a bezpečně sdílet soubory chráněné heslem - pomocí funkce Quick Share. Hravě pak můžete sdílet kvalitní videa, která natočíte zmíněnými kamerami.

Jak to má Samsung Galaxy Tab S8+ X800 12.4 WiFi s pamětí a čipem
Řada tabletů Galaxy S8 potřebuje silný výkon, ať už pro dynamické hraní her bez prodlev nebo pro vaše pracovní aktivity. Galaxy Tab S8 a Galaxy Tab S8+ mají nejrychlejší procesor, který kdy byl použit u Tab Galaxy. 4nm čip vám poskytne dostatek paměti RAM a parádní úložiště pro vaše úkoly. Všechny 3 typy také disponují praktickou možností rozšiřitelnosti paměti. Pomocí MicroSD karty si tak navýšíte paměť až o 1TB. Součástí všech technologických vychytávek a překvapení je také podpora WiFi 6E. Ano,skutečně! Samsung Galaxy Tab S8+ X800 jako první tablet podporuje tuto funkci, která vám poskytne dvojnásobnou šířku pásma. Rychlost vás nadchne ve verzi WiFi 6.Galaxy-Tab-S8-var3Nové a skutečně vylepšené pero S Pen
Jak již víme, tak paměť ani výkon nás nebudou nijak omezovat. Ale pokud vám u tabletů, třeba od jiných výrobců, něco chybí a patříte mezi tvůrčí osoby, tak vám tablety řady Galaxy S8 padnou do noty. Samsung Galaxy Tab S8+ je vybaven novým a vylepšeným perem S Pen. Při práci a tvoření využívá predikční algoritmus - pro ultra nízkou latenci - bude se vám tak o poznání lépe psát. Chvilkami budete mít pocit, že skutečně držíte pero a píšete na papír…s nadsázkou se tak může stát váš tablet Galaxy Tab S8+ plátnem. Samsung poprvé propojil své aktivity s Clip Studio Paint. Z pera S Pen se tak rázem stává “technologický” štětec a vy můžete pomocí široké škály barevné palety malovat jako virtuální malíř.

I tablet Samsung může být kreativní a bezpečný zároveň
Když spojí své síly Samsung a Google, tak z toho nemůže být nic špatného. Naopak, si uživatel může užívat kreativní zábavy. Videohovory a živé sdílení zážitků vám umožní právě Google Duo. Na YouTube kouká asi skoro každý a vy právě díky funkci Google Duo můžete s přáteli společně sledovat videa, sdílet třeba svůj prohlížeč a plánovat další zábavu. Dalším vychytaným bonusem je Jamboard, nevíte? Další kreativní nápad od Google. Interaktivní tabule. Samsung Galaxy Tab S8+ X800 12.4 WiFi je nejenom kreativní, ale také bezpečný. Samsung Knox Vault je špičková platforma, která šifruje osobní data a udržuje uložené soubory v bezpečí před útoky. Dalším bezpečnostním prvkem, který získává stále více na oblíbenosti je otisk prstů. Snímač se ovládá intuitivně a vy tak dokážete svůj tablet bleskově odemknout. Samsung Galaxy Tab S8+ X800 je tedy výkonný a kreativní, ale také bezpečný a ještě ke všemu dokonce ekologický. Již v jednom z minulých článků jsme zmiňovali přístup společnosti Samsung k ekologii. Aktivně se snaží snižovat množství plastů v oceánu a chránit tak planetu. Tab S8+ je tak částečně konstruován z plastových součástí, které byly znovu použity z vyřazených rybářských sítí.Galaxy-Tab-S8-var4Super AMOLED svět plný Dolby Atmos zvuku
4 reproduktory s Dolby Atmos najdete u všech 3 typů řady tabletů Samsung Galaxy Tab S8. Tablet Galaxy Tab S8+ vás pohltí reálnými zvukovými detaily, které budou plné čistoty a bez rušivých šumů. Android 12.0 promítá kvalitně své funkce i díky Super AMOLED displeji. 12,4 provedení má rozsáhlou působnost a až 120Hz obnovovací frekvence vás nebude zdržovat nudnými prodlevami.

Samsung Galaxy Tab S8+ X800 12.4 WiFi jsme si vybrali jako střední cestu mezi všemi typy. Po prostudování parametrů si jistě vyberete ten svůj Samsung Galaxy tablet i vy. A v čem jsou tedy rozdílní a po kterém sáhnout? Jako tomu bývá vždy, musíme se zaměřit na kapacity baterií, délku nabíjení, rozměry, jakým způsobem odemyká pomocí otisků prstů, jaká paměť je právě pro nás ta vhodná. U procesoru a zvuku a mikrofonů nemusíte přemýšlet.

Tab S8+ jde zlatou střední cestou, ze které neuhýbá, drží směr a sílu. 

  • Zvuk Dolby Atmos.
  • Kreativní pero S Pen.
  • Super AMOLED displej.

Galaxy Tab S8 var5Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×