Bose Soundlink Flex

Bose Soundlink Flex
Reproduktor, který je nadupaný kvalitním zvukem, dokonalou technologií, odolným designem a certifikací proti vodě a prachu. 

Hudba plná rytmu a energie
Cítíte silné, hluboké spojení s místy, kam chodíte. Dává smysl, že stejný pocit byste chtěli i pro svou hudbu. To je místo, kde SoundLink Flex září. Zvuk je ostrý, čistý a bez zkreslení, takže můžete slyšet každý nástroj a nuance ve vokálech. Výšky a basy jsou vyvážené, takže uslyšíte každý tón. A jeho silné basy dokážou dunět a promítat hudbu, která dodá energii a rozhoupe vás v kolenou. To vše je možné díky inovativní technologii, umístěné v krásném a všestranném designu.

Certifikace odolnosti IP67
SoundLink Flex byl důkladně testován, aby splnil krytí IP67, a je tak vodotěsný. Ponořte ho do vody a bude hrát dál. Dokonce plave, takže se nepotopí na dno oceánu, pokud spadne z vašeho paddleboardu. Reproduktor je také chráněn proti prachu, takže se nemusíte bát, když se na pláži dostane do písku. Aby byla zajištěna další ochrana před vodou, prachem a nečistotami, jsou měnič a pasivní zářiče pod ocelovou mřížkou vyrobeny z odolných vodotěsných materiálů a těsně utěsněny ke krytu reproduktoru.

Bose Soundlink Flex voděodolnost

Odolný reproduktor pro všechna vaše dobrodružství
Díky ocelové mřížce s práškovým nástřikem a silikonovému vnějšku byl reproduktor SoundLink Flex Bluetooth speciálně vyroben z odolných materiálů, takže je připravený na vaše dobrodružství. Jeho odolné vnější provedení vydrží téměř každou nehodu, jako je třeba pád na podlahu. Hustá prášková vrstva mřížky dodává reproduktoru odolnou texturu, která odolá všemu, co na ni váš den připraví. Prášková vrstva se neloupe a je odolná vůči korozi a UV záření. Unikátní ergonomický design tohoto bezdrátového reproduktoru vám umožní snadný úchop. Padne dobře do ruky, ať ho chytíte jakkoliv.

Bose Soundlink Flex turistika

Technologie PositionIQ - pro optimalizaci zvuku
SoundLink Flex je dostatečně univerzální, abyste si jej mohli vzít kamkoliv s sebou. A díky technologii PositionIQ se automaticky přizpůsobí tomu, jak je orientován, aby optimalizoval zvuk. Ať už stojíte vzpřímeně, ležíte na zádech, SoundLink Flex dodá vaši hudbu v plných, vyvážených tónech.

Na jedno nabití až 12 hodin poslechu
Ať už pracujete na dlouhou směnu nebo si užíváte den u vody, SoundLink Flex vám poskytne hudbu na celý den. Na jedno nabití vydrží až 12 hodin, a když přijde čas na zálohování, můžete jej rychle dobít přes port USB-C.

Snadné párování s dalšími reproduktory
Jistě, SoundLink Flex je sám o sobě neuvěřitelný. Ale stejně jako všechny reproduktory Bose je tento všestranný přenosný reproduktor ještě lepší, když se spojí s jinými reproduktory. Spárujte jej s dalším reproduktorem SoundLink Flex nebo jiným Bluetooth reproduktorem Bose, abyste aktivovali režim Party a užili si to, co slyšíte, ve více místnostech. Nebo na více venkovních plochách. SoundLink Flex se také připojuje k Bose Smart Soundbarům, takže můžete mít přehled o hře, i když nejste u televize. 

Bose Soundlink Flex varianty

Aplikace Bose Connect
Pomocí aplikace Bose Connect si můžete přizpůsobit nastavení, spárovat více reproduktorů, odemknout funkce produktu, udržovat svůj software aktuální. 

Vestavěný mikrofon pro příjem hovorů
Vestavěný mikrofon SoundLink Flex vám umožňuje přijímat hovory, když jste připojeni k telefonu přes Bluetooth, zatímco vynikající zvuk reproduktoru znamená, že vám neunikne ani slovo.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×