Samsung SM-F721B Galaxy Z Flip4 5G

Galaxy Z Flip4 posouvá své hranice k dokonalosti
Galaxy Z Flip4, Z Fold4 a Watch5 Series. Novinky, které nás momentálně baví. Proč si neudělat Vánoce už v říjnu? Poohlížíte se po nových chytrých hodinkách? Pokukujete po novém smartphonu? Tak to nemáte jednoduchou situaci.

Z Fold4 je ideální mobilní kancelář pro náročného uživatele.
Zatímco jeho mobilní konkurent 
Z Flip4 hodně cílí na designové nadšence, kteří vnímají mobilní telefon i jako módní doplněk. To ale neznamená, že vám nedokáže nabídnout i propracované technologie, precizní zpracování a excelentní výbavu.

Samsung SM-F721B Galaxy Z Flip4 5G Dual SIM var2Ikonický tvar
Samsung Electronics investuje a zdokonaluje své výrobky. Nejen na poli technologií. Design, který momentálně dost udává trendy na trhu, se tentokrát povedl. Ikony véčkových telefonů byly pro Z Flip4 parádní inspirací. Tenčí panty a rovné hrany utvářejí kompaktní celek, který se komfortně drží a ovládá. Díky možnosti složení na poloviční velikost ho prakticky vložíte třeba do kapes od kalhot.

Designem to nekončí
Z Flip4 vám nabízí mnoho funkcí, které můžete využívat, i když ho neotevřete. Pomocí rychlého nastavení můžete zapnout a vypnout režim v letadle nebo upravit jas obrazovky. Snadno odpovíte na zprávy a vyberete widgety. 1,9palcová krycí obrazovka Z Flip4 se totiž velice snadno a pohodlně ovládá. Třeba rychlý záběr aktivujete dvojitým stisknutím bočního tlačítka. Z úvodní obrazovky pořídíte selfie ve vysokém rozlišení pomocí hlavních fotoaparátů. Zavřený Z Flip4 můžete také použít jako zrcátko.

Samsung SM-F721B Galaxy Z Flip4 5G Dual SIM var3

Tento skládací smartphone disponuje chytrou kamerou FlexCam, která vám umožní různé úhly sklopení. Výsledné fotografie s vysokým rozlišením si poté prohlédnete v náhledu na úvodní obrazovce. Zajímavostí je, že můžete Z Flip4 položit na zem a při úhlu 75 stupňů vytvářet stylové snímky. FlexCam vám umožní i spouštět fotoaparát zvednutím dlaně. Poté už jen stačí poslouchat zvuk závěrky. Pohodlné, co myslíte? Nešlo by to ani bez nočních fotografií. Tento ohebný smartphone je vybaven o 65 % jasnějším snímačem a za pomocí režimu Nightography minimalizuje rozmazání. Jelikož fotografie aktivně vytlačují krátká videa, tak i vy dokážete díky Z Flip4 vytvářet obsah na sociální sítě. V režimu Quick Shot vytvoříte vysoce kvalitní vlog. Čtvrtá generace Z Flip přidala do režimu Flex touchpad a nová gesta přejetí. Rozdělte si třeba obrazovku a sledujte video na horní obrazovce a na spodní si pište důležité poznámky.

Nová generace - nový výkon
Povedený Z Flip4 dostal do výbavy 6,7palcový FHD+ Dynamic AMOLED 2X s rozlišením 2640 x 1080 pixelů, obnovovací frekvencí 120 Hz a certifikací HDR10+. Videa natočíte v rozlišení 4K UHD a rozhodně oceníte certifikaci IPX8 proti vodě. Pozor! Se slanou vodou a prachem se však nepřátelí. Hudební nadšenci ocení stereo reproduktory a technologii Dolby Atmos, která přináší do vašeho poslechu 3D prostorový zvuk. Příjemným bonusem je podpora formátu eSIM, OS Android 12 a poprvé i interní úložiště, které čítá perfektních 512 GB. To ale k výkonu nestačí. Z Flip4 se pyšní extra výkonným procesorem - Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, rychlým bezdrátovým nabíjením 2.0 a 3700mAh baterií. 

Závěrem asi netřeba slov, Z Flip4 mluví a vystupuje sám za sebe, v mobilním průvodu aktuálně na přední pozici, i když za podpory „parťáka“ Z Fold4.

  • Platební metoda NFC.
  • Boční snímač otisků prstů.
  • Rozpoznávání obličeje. 
  • 8 GB RAM.

Samsung SM-F721B Galaxy Z Flip4 5G Dual SIM var4

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×