Oppo Find X5 Lite

Žhavá odměna za vysvědčení? Futuristický Oppo Find X5 Lite!
V jednom z posledních článků jsme se více podívali na smartphone Oppo Find X5. Řada Find X5 tím ale nekončí. I proto si rozšíříme naše mobilní obzory o další povedený smartphone z této revoluční řady.

Oppo pod palbou vlajkových lodí
Oppo, přední světová značka na poli chytrých zařízení, vypustila na trh své vlajkové lodě - Oppo Find X5 Pro, Oppo Find X5 a zmíněný Oppo Find X5 Lite. Pod futuristickým designem se skrývá silný výkon, profi fotoaparáty a očekávaný příjem 5G sítě. Jelikož si zákazník rád pořizuje i další chytrá zařízení, ke svému smartphonu, jako jsou třeba sluchátka, tak ani tato oblast nezůstala pozadu. S uvedením řady Find X5 byly uvedeny i chytré hodinky Oppo Watch Free a bezdrátová sluchátka s potlačením hluku - Oppo Enco X2. Získáte tak povedené trio, kompatibilních chytrých zařízení, které vám umožní poslouchat komfortně hudbu a zároveň sledovat svoji zdravotní kondici.

Oppo Find X5 Lite var2

Řada Oppo Find X5 je nadupaná špičkovými funkcemi, včetně zobrazovací neurální procesorové jednotky, MariSilicon X, se kterou si užijete noční nahrávání videa. Tu vám nabídne typ X5 Pro a Find X5. Find X5 Lite vás zase mile překvapí duálním kamerovým systémem IMX766 a novou technologií SUPERVOOC Flash Charging. Oppo čerpali inspiraci u osvědčené řady chytrých telefonů Find X3. Povedlo se jim tak řadu Find X5, včetně Oppo Find X5 Lite, vystřelit do sfér vlajkových lodí. Vylepšili baterii, design i výkon.

Mobilní profesionál na portréty
Smartphone Find X5 Lite prošel povedenou konfigurací fotoaparátu a vylepšením zobrazovacích funkcí o AI. Hravě zachytí portréty, které jsou podobné DSLR, stačí mu k tomu pomoc funkcí Bokeh Flare Portrait Video, režim portrét a dalších. Jestli si fotografování přepočítáváte na pixely, tak hlavní snímač má dostačujících 64 MPx a podporuje 4K. Přední kamera fotí v kvalitě 32 MPx.

Oppo Find X5 Lite var3

Fotoaparát v tom není sám. Oppo Find X5 Lite poskytuje i mnoho dalších moderních funkcí, které oceníte během každého dne. Co třeba bezdrátová technologie Bluetooth 5.2? WiFi 6, 3,5mm jack na sluchátka a podpora bezkontaktního placení NFC? Stačí stáhnout Google Pay a zapomenutá platební karta už vás nemusí trápit. Nedostanete se tak do situace, kdy si nemůžete koupit svačinu nebo lístek na tramvaj. Nebyly zapomenuty ani bezpečnostní prvky. Find X5 Lite můžete odemykat pomocí odemykání obličejem a snímačem otisků prstů na obrazovce. Operační systém ColorOS 12, založený na Androidu 11, je zcela nový a orientovaný na uživatele. Nabízí nové 3D ikony, plně lokalizované rozhraní pro uživatele a snadnou synchronizaci s PC.

Pokud se blýsknou na vysvědčení jedničky, nebo se chcete třeba právě vy odměnit za povedenou práci, či máte v plánu někoho jen překvapit, tak Oppo Find X5 Lite vám s tím může snadno pomoci. Spadá do střední cenové třídy, segmentu vlajkových lodí, a poskytne vám veškeré funkce a parametry, které využijete. Možná to Ípéčko” nám jediné chybí…

  • Ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass 5. 
  • AMOLED displej.
  • USB Type-C.
  • Podpora paměťové karty.

Oppo Find X5 Lite var4

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×