IMILAB EC5 Floodlight 2K

Bezpečný domov s kamerou IMILAB EC5 Floodlight 2K

Společnost IMILAB byla založena v roce 2014. Rychle se zařadila mezi přední dodavatele při řešení situací, jak zabezpečit inteligentní domácnost, která je už delší dobu na vzestupu. Po celém světě již prodala více než 40 milionů bezpečnostních kamer, a to už o něčem vypovídá, nemyslíte? Možná vám řekne více značka Samsung, ano, IMILAB je významným dodavatelem technologií a produktů i pro tuto společnost. 

Výzkum, inovace a vize. O ty jde především. Ale co bezpečnost? Propojení vás a vašeho domova - na bezpečné „půdě“. Pojďme se zaměřit na nejnovější venkovní kameru IMILAB EC5 Floodlight 2K, která vám pomůže ochránit každý kout vašeho domova.
Bezpečný domov
Kompaktní a nenápadný „ochránce“
Ze základní specifikace je velice důležitá certifikace odolnosti, která se značí IP, u bezpečnostní kamery IMILAB EC5 Floodlight 2K získala hodnocení IP66. Je tak odolná proti chladu, horku, dešti a slunci. Provozní teplota je -30 °C až 60 °C. 

Můžete ji připevnit na střechu, zeď či sloup. IMILAB EC5 lze připojit pomocí Wi-Fi nebo LAN kabelu. Hmotnost má pouze 630 g, rozměry jsou skutečně kompaktní 139 × 128 × 135 mm a rozlišení má hodnotu 2304 × 1296 px. Venkovní kamera IMILAB EC5 Floodlight 2K je kompatibilní se známou aplikací Mi Home

Kompaktní design
Technologie dělá kameru
A teď k tomu hlavnímu, co vás asi nejspíš zajímá. Kamera IMILAB EC5 Floodlight 2K sice hezky vypadá, její kompaktní design je jako stvořený pro nenápadný dohled vaší bezpečnosti, ale co vám nabízí na poli vychytávek a technologií? Jak již název napovídá, tak bezpečnostní kamera EC5 zachycuje v 2K HDR, detaily jsou jasnější a barvy reálné. 360° sledování a záznam osob jsou přesné a rychlé. Skvělou vychytávkou je inteligentní osvětlení, které chytře upravuje světlo podle plánu nebo detekce pohybu. Jistě oceníte i barevné noční vidění.

Kamera IMILAB s perfektním rozlišením

Hravě si IMILAB EC5 Floodlight 2K poradí i s pamětí, podporuje microSD a cloudové úložiště. Do výbavy dostala i 100dB sirénu. Zásadním bezpečnostním prvkem jsou pak upozornění při detekci osob. Díky vestavěným čipům dokáže bezpečnostní kamera IMILAB EC5 perfektně rozeznat osoby od objektu, můžete si nastavit detekci klíčové oblasti, která je pro vás důležitá. 

Bezpečnost na prvním místě
IMILAB EC5 se neptá, prostě hlídá! Nenápadné třetí oko s důmyslnými technologiemi, které vám dělají život pohodlnější a bezpečnější. 

  • Komprese videa: H.265 / H.264.
  • Clona: F2.1.
  • Vstup: 12V==1A.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×