Motorola Defy 2021

Inovativní Motorola Defy vás podrží v každodenním životě
Společnost Motorola si přizvala ke spolupráci globálního lídra Bullitt Group, na kterého měla požadavek, aby stvořil skutečně odolný telefon, který dokáže kvalitně splnit každodenní požadavky uživatele a zároveň dokáže obstát i v horších podmínkách. Všechny ochranné funkce u Motoroly Defy fungují bez omezení výdrže baterie, nabíjení nebo výkonu. 

Za více než 90 let, kdy je značka Motorola na trhu, je známá tím, že se snaží prodávat kvalitní, inovativní a důvěryhodné produkty. Splňuje odolný smartphone Motorola Defy její vizi? Je Defy očekávaným naplněním jejich strategických partnerství, které si kladou na první příčky - bezpečnost, kvalitu a spolehlivost?

Odolná Motorola Defy

Zase jste rozbili smartphone?
Asi neznáme nikoho, kdo neměl rozbitý displej z pádu, politý telefon, který se potkal s vaší ranní kávou nebo si ho vzaly do parády vaše děti, a co teď? Motorola Defy je vodotěsný smartphone, certifikovaný podle průmyslových standardů, s označením IP68. Může být ponořen do hloubky 1,5 metru po dobu 35 minut. Problém nemá Defy ani s pádem z výšky až 1,8 metru a prachem. Protože odolává i extrémním teplotám a vibracím, tak získala certifikaci vojenské normy - MIL-STD-810H.

S Motorolou Defy můžete vyrazit na svá outdoorová dobrodružství, používat ji v práci, neřešit předpověď počasí. Konečně můžete naplno využívat funkcí - bez ohledu na prostředí a situaci.

Defy 2021_2
Pouze odolnost nestačí
Jelikož dnešní trh chrlí zásobu novinek, ať už skládacích telefonů nebo smartphonů s chytrým perem S Pen, tak pouze s odolností si Motorola Defy nevystačí. Disponuje 48Mpx fotoaparátem, který je vylepšen o technologii Quad Pixel. Můžete si pořizovat třeba dechberoucí snímky východů a západů slunce. 6,5palcový displej, který se pyšní HD+ rozlišením, je chráněn silným sklíčkem Corning Gorilla Glass Victus, které lze ovládat vlhkými prsty. 5000mAh baterie, podporující nabíjení TurboPower, by vám měla poskytovat výdrž až na 2 dny. Jistě oceníte i odpojitelné poutko, kterým si můžete Motorolu Defy připnout na zápěstí. Ani design nezůstává nijak pozadu. Texturovaný povrch přináší elegantní nádech, lépe se drží a komfortně se ovládá.

Fotoaparát na jedničku

Defy se definitivně zařadila do třídy odolných telefonů. Vize mají vždy smysl…

  • Snímač otisků prstů.
  • 3,5mm jack na sluchátka. 
  • NFC. 

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×