Řada Samsung Galaxy S23

Výkon bez kompromisů: nová řada Samsung Galaxy S23
Nové přírůstky do rodiny Galaxy na sebe nenechaly dlouho čekat. Hned zkraje roku 2023 Samsung Electronics odhalil na veletrhu Galaxy Unpacked novou éru mobilních inovací. Kromě nových smartphonů Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra se můžete těšit i na novou řadu Galaxy Book3. Samsung Electronics má nejen pevné historické základy, moderní touhu po udržitelnosti, ale především dokáže hnát kupředu technologie a využívat je v praktických nástrojích, které vám usnadní každodenní život.

Trend udržitelnosti

Jak si Samsung vyšlapuje po moderní ekologické cestičce? A jak v praxi pracuje na zmíněné udržitelnosti? Používá 100% recyklované krabice z papíru, na vnitřní a vnější části používá komponenty, které byly vyrobeny z recyklovaného skla, hliníku a plastu.

Inovativní řada Galaxy S23
Povedená řada Galaxy S23 prošla důmyslným vylepšením. Ať už jde o 5000mAh baterii, vylepšený systém chlazení, novou úroveň fotografování a o 41 % rychlejší GPU. Nový 8jádrový procesor zvyšuje možnosti zpracování o 34 %. Bleskový multitasking? Pro smartphony Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra opravdu žádný problém. Novinková řada Galaxy S23 získala do výbavy procesor, který je momentálně nejrychlejší a nejúspornější, co Snapdragon vytvořil. Mobilní platforma Snapdragon 8 Gen 2 s umělou inteligencí vám umožní pořizovat vylepšené fotografie, a to i v tmavém prostředí, poskytne vám realistickou grafiku od Adreno a perfektní konektivitu s 5G, špičkovým Wi-Fi a oblíbeným Bluetooth.

Snapdragon nové generace

200 Mpx s Ridley Scottem
Lehce mimo technické parametry je marketingové zpestření od Ridley Scotta. Jelikož funkce fotoaparátu Galaxy S23 Ultra vám umožní vytvářet profi obsah, tak i Ridley přidal ruku k dílu a všechny záběry svého krátkého filmu Behold natočil právě smartphonem Galaxy S23 Ultra. Ultra S23 pořizuje i fotografie ve vysokém rozlišení, a funkce v Expert RAW nechají uživatele vytvářet kreativní filmy. 

Fotografujete jako profík

Konec povídání, pojďme k číslům
Dost ale reklamního pozlátka a pojďme se zaměřit na čísla, parametrové hodnoty, které dělají řadu Galaxy S23 tou, která má poskytovat výkon bez kompromisů. Samsung Galaxy S23 disponuje 3900mAh baterií, S23+ má o něco větší kapacitu 4700 mAh. Více variant pamětí máte na výběr u Galaxy S23. S23+ vám zase nabízí o kousek větší displej a je maličko těžší. Jak S23, tak i S23+ a S23 Ultra mají 120Hz Dynamic AMOLED 2X displej s Corning Gorilla Glass Victus 2. 50Mpx fotoaparát + 12Mpx selfie nabízí S23 a S23+. Technologie Bluetooth 5.3 a Wi-Fi 6E najdete u celé řady S23, u typu S23 Ultra je navíc UWB.

Galaxy Ultra S23 má nejsilnější baterii z celé řady S23 a to 5000 mAh. Fotoaparát vám vystřelí fotografie v kvalitě 200 Mpx a při práci a zábavě můžete použít oblíbený S Pen. Všechny 3 smartphony řady S23 mají OS Android 13 s nadstavbou One UI 5.1, záznam videa 8K, bezdrátové nabíjení, NFC - bezkontaktní placení, GPS, podporují formát eSIM, přehrají vám prostorový zvuk Dolby Atmos a mají certifikaci odolnosti IP68.

Spojení ikonického designu a emotivních barev
Jednotný design fotoaparátu lahodí oku, celkově se design skutečně povedl. Vertikálně zarovnané čočky plynule zapadají do barevně vytříbených a skutečně poutavých barev. Která prošla do finále vašeho výběru: Phantom Black, Green, Cream nebo Lavender? 

Ikonický design a barvy

Jako u předchozí řady S22 si každý najde to svoje. Preferujete větší displej, S Pen a mega fotoaparát? Pak je právě pro vás S23 Ultra. Hledáte výkonné a spolehlivé smartphony, ale nevyužijete 5000mAh baterii, S Pen a 200Mpx fotoaparát? Pak pořiďte S23 nebo S23+. 

Který S23 je ten pravý

A barva…? Já volím Lavender…

  • Galaxy S23 Ultra - vnitřní úložiště až 1 TB.
  • S Pen - váha pouze 3,04 g, certifikace IP68.
  • Ultrazvukový snímač otisků prstů - celá řada S23.
  • Rozpoznávání obličeje - celá řada S23.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×