Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED je plný viditelných i neviditelných změn
Vývojáři Nintenda byli plni myšlenek a zpětných vazeb od hráčů, které se snažili aplikovat při technologickém vývoji nového Nintendo Switch OLED. Zaměřili se na konkrétní body, kterými se snažili cílit na vás - skutečné Nintendo hráče.Nintendo Switch OLED var2Nintendo nadchne nové i stávající hráče
Při vývoji hardwaru si dalo Nintendo na čas a po uvedení Nintendo Switch vyčkávali, až skutečně vyladí veškeré funkce a současně při vývoji Nintendo Switch Lite, tak pracovali na novém modelu, který pojmenovali Nintendo Switch OLED. Vývoj nebyl snadný, protože jejich cílem a přáním bylo nejen oslovit stávající hráče Nintendo, ale pokusit se přilákat i hráče nové, kteří vymění svou stávající konzoli a začnou pařit hry s Nintendo Switch OLED. Nové Nintendo tak prošlo důkladnými a promyšlenými změnami, je plné nových nápadů a technologií. Vývojáři se však rozhodli jít stejnou cestou, zachovat podobu, která vám nabídne, co očekáváte, ale vylepšili stávající funkce a design. Nové funkce by ale nepodporoval původní software. Nintendo před sebou mělo další výzvu, kterou se rozhodlo přijmout a započalo vývoj nové konzole. 

Přinesl vývoj konzole výsledky?
Vývojáři měli zpětné vazby, že ovladač Joy-Con je oblíbený a že 3 herní režimy Nintenda Switch - televizní, stolní a ruční, jsou mezi hráči taktéž v oblibě. Nechtěli tak nově vyvíjenou konzoli Nintento Switch OLED o tyto funkce připravit. Cílem bylo zachovat klasiku, ale plnou podmanivých změn, které hráči ocení. Výhodou herních konzolí je, včetně těch od Nintenda, že jsou na prodejním trhu delší dobu. Zpětné vazby tak přicházejí neustále a Nintendo, jako výrobce, má prostor produkty vylepšovat i po uvedení na trh. Výsledky tak přicházejí neustále, ale ne vždy jsou viditelné pouhým okem. Novinkou, kterou Nintendo ocenilo při vývoji, byl pokrok u polovodičů. A co já, jako hráč, mám očekávat od polovodiče? Nintendo vědělo, co dělá, a tak to pocitově budete vnímat téměř okamžitě. Jak? Nintendo Switch OLED má nižší spotřebu energie. A to při hraní her ocení asi každý zapálený hráč. Nové Nintendo Switch OLED je také vybaveno portem AV. A to je další skvělý výsledek. Herní konzole se tudíž zmenšila a pro hráče to znamená, že se bude lépe držet a ovládat. Neviditelných změn však bylo více. Určitě oceníte větší interní úložiště konzole (z 32 GB na 64 GB) a zabudované reproduktory uzavřeného typu. Praktickým řešením je také kompatibilita konzole s MicroSD. Nintendo se snaží o komfortní a příjemný zážitek svých hráčů, když hrají hry. Snaží se každému předat jakousi přidanou hodnotu. Hráčský pocit k nezaplacení…vypnout, hrát a vyhrávat!Nintendo Switch OLED var3Viditelná změna - OLED displej
Nintendo Switch OLED prošlo změnami “uvnitř”, ale i “navenek”. Jak při čtení z názvu vyplývá, tak hlavní změnou je použití OLED displeje. Rozměrově si Nintendo Switch OLED polepšilo z 6,2 palců na 7 palců. Obrazovka tak má větší rozměr, zúžený rámeček, nabídne živější barvy a hlubší tóny černé, které parádně kontrastují s bílou barvou.Praktický stojánek, v zadní části konzole, můžete libovolně naklánět a pohodlně nastavovat. Hry tak budou viditelnější a při jejich hraní budete mít stabilnější pocit. Tím se zase dostáváme k oné “přidané hodnotě”, kterou Nintendo hrdě nabízí svým hráčům. Zajímavostí však je, že věrní hráči Nintendo, kteří nepreferují při svém hraní živé tóny barev, které OLED displej nabízí, mají na výběr. Mohou si nastavit standardní režim, který jim bude příjemný, protože jim nabídne tóny, jako LCD provedení displejů. Malým, ale viditelným detailem pak je, že stojánek už není z plastu, ale z kovu. Zachoval si tak své tenké provedení. Nemusíte mít obavy ani z větší váhy. 20 g v ruce ani nepoznáte. Má však stabilnější a větší provedení. Díky zmíněnému OLED displeji a novému stojánku jsou tak vylepšeny stolní a ruční režim. Nintendo Switch OLED, ale vymyslel chytré řešení i pro režim televizní. Do nového doku zahrnuli kabelový port LAN. Ostatní bezdrátová zařízení, která vlastníte, vám tak nebudou již komplikovat hraní her. 

Nintenda pravá ruka: Joy-Con
Kdo nikdy neslyšel označení Joy-Con? Jako by nebyl pohlcen Nintendo virtuálním světem. Ovladač Nintenda je plný funkcí, které od ovladače hráčských konzolí očekáváte. Analogové páčky prošly testem spolehlivosti. Nabízejí vám tak lepší odolnost a menší opotřebení.

Nintendo Switch OLED je konzole s hráčskou duší. Při vývoji nešlo jen o technologie a šokování, ale o skutečný výsledek a pocit, který získá jeho hráč - stávající i nový. Nintendo si udržuje své nadšence a právě pro ně se snaží přicházet s novými detaily, které jim dávají to, na co jsou zvyklí. “Přidanou hodnotu - hráčskou vášeň”. A tu nekoupíte, tu musíte cítit! 

  • OLED obrazovka 7 palců.
  • Široký nastavitelný stojan.
  • Kabelový LAN port.
  • 64 GB interní úložiště.
  • Podpora MicroSD.

Nintendo Switch OLED var4Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×