Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 - stvořená pro výkonnou jízdu
Rok 2022 nás zatím plně zaměstnává přílivem novinek v oblasti mobilních telefonů. U chytrých telefonů, ale i u menších prostředků, které vám usnadní přesun z bodu A do bodu B, hledají výrobci kompromisy mezi financemi a kvalitním provedením, které osloví cílového zákazníka. Nárůsty cen v oblasti dopravy, nás často nutí hledat řešení, která ušetří naši peněženku. Pojďme se podívat na jednu z možných variant - elektrickou koloběžku Xiaomi Electric Scooter 3.Mi Electric Scooter 3 var2Výkon a režim, který pocítíte
Koloběžku Xiaomi Electric Scooter 3 dáte snadno do pohybu pomocí sešlápnutí plynového pedálu. Maximální hodnotou, kterou vás přesune, kam budete potřebovat, je 25 km/h. Snadno a rychle se tak přemístíte třeba do práce a do školy. Stoupavost této elektrické koloběžky Xiaomi je 16%. Jelikož každý preferuje jiný styl jízdy a jinou rychlost, tak Xiaomi vám dává možnost volby. Snadno si zvolíte jeden ze třech rychlostních režimů. Ovládání těchto režimů u Xiaomi Electric Scooter 3 není nijak náročné. Stačí dvakrát zmáčknout tlačítko napájení. Zásadní bezpečností otázka ohledně rychlostí se nabízí hned vzápětí. Nejsou rychlostní režimy nebezpečné? Koloběžka Electric Scooter 3 splňuje přísné bezpečnostní normy na rychlost EN17128 - TÜV Rheinland. Které rychlostní režimy vám tato elektrická koloběžka tedy nabídne? Při nedostatku času si můžete zvolit režim S - pro rychlejší jízdu. Do práce tak dorazíte raz dva. Pokud nikam nespěcháte, máte možnost režimu D. Vychytaným režimem je pak pro chodce. Ten je hojně používaný v přeplněném městě, kde se pohybuje hodně lidí a vy je nechcete svou jízdou ohrožovat. Zde vidíte, že koloběžka Xiaomi Electric Scooter 3 opravdu myslí na bezpečnostní prvky, jak pro vás, tak pro vaše okolí. K bezpečnostním prvkům ale patří i řádné osvětlení. V zadní části má koloběžka Xiaomi LED světlo. Přední část je vybavena velkým reflektorem. Boky elektrické koloběžky mají obousměrné reflektory. Nehodám je nejlepší předcházet ve všech směrech. Proto nás téma bezpečnosti zajímá nejvíce. Dalším bezpečnostním prvkem je pak u Xiaomi Electric Scooter 3 integrovaný designový jazyk, který byl použit v měkkém blatníku a dokáže zabránit nehodám, které vznikají v důsledku špatné manipulace. Nevynecháme ani zmínku o brzdách. Kotoučové brzdy byly vybaveny dvěma destičkami. I vy tak budete účinně brzdit a budete jezdit s pocitem, že bezpečná jízda je součástí vašeho jízdního stylu.Mi Electric Scooter 3 var3Rozložím a jedu
Koloběžka Xiaomi Electric Scooter 3 váží pouhých 13 kg a svým nápaditým designem vás zaujme na první pohled. Minimalistické provedení je vhodné pro ženy i muže. Pohodlně ji složíte ve 3 krocích, což ocení především ženy. Snadno ji uložíte, její kompaktní rozměry vám to nebudou vůbec komplikovat. Výrobce Xiaomi se u této elektrické koloběžky chlubí inovativním skládacím designem. Rám koloběžky je vyroben z pevné hliníkové slitiny, která spadá do letecké třídy Series 6.

Koloběžka plná technologií
Displej, který byl dříve rozdělen, je nyní v jedné ploše. Působí tak jednotně. Vizuální provedení je pro vás přehlednější. A o to při jízdě spolehlivě oceníte. Možná budete překvapeni, ale i elektrická koloběžka může mít Bluetooth technologii, která ji dokáže bezdrátově přiblížit vašim požadavkům. Xiaomi Electric Scooter 3 můžete pomocí funkcí, v aplikaci Mi Home, hravě zamykat a odemykat nebo jí aktualizovat firmware. Takové cestovní statistiky také nejsou k zahození.

Elektrická koloběžka Xiaomi Electric Scooter 3 vás dopraví bezpečně do cíle. S nízkými náklady, s minimálním požadavkem na skladovací prostory a ještě dobře vypadá. A ještě ta bezpečnost - helmu s sebou! 

  • Maximální rychlost 25 km/h.
  • 3 režimy jízdy.
  • Podpora Bluetooth.
  • Hmotnost 13,2 kg.
  • Maximální zatížení 100 kg.
  • Nabíjení 5,5 h.

Mi Electric Scooter 3 var4Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×