Realme GT 2 5G

Realme GT2 5G - plný technologií s tváří papíru
Rok 2022 je plný rozmanitých mobilních novinek, které nás vždy překvapí. Každý výrobce smartphonů hledá inovativní a netradiční řešení, přichází s neokoukaným průmyslovým designem, někdy se nechá unést nadčasovými možnostmi v oblasti technologií.Realme GT2 5G banner var2Realme jako partner na poli ekologie a designu
Realme GT 2 5G se řadí k chytrým telefonům, které si můžete pořídit za velice přívětivou cenu. Společnost Realme si tak drží svou jistou pozici na trhu mobilních výrobců. Inovuje a zkoumá postupy výroby a nyní přichází s variantou, která se snaží svým eko zpracováním myslet na budoucí generace a trvalou udržitelnost. Jejich výzkum a vývoj se zaměřil na netradiční design, který svým vzhledem napodobuje papír. Realme se obrátilo na společnost SABIC a při jejich spolupráci vznikl první zadní panel vyrobený z biopolymeru s certifikací ISCC. Chytrý telefon Realme GT 2 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB - Paper White, ale není jediným typem s tímto netradičním designem, malinko parametrově odlišný (fotoaparát, obrazovka + procesor) je jeho eko kolega - Realme GT 2 Pro. I zde tak máte, jako ve většině případů, na výběr. Včetně 3 barevných provedení - u obou typů.  Oba typy Realme GT 2 mají zmíněný biopolymer, který byl vyroben z obnovitelných zdrojů (papírová buničina). Trendy poslední eko doby se hodně zaměřují na omezení plastů. Realme při kompletaci svých produktů řady GT 2 snížilo podíl plastů šikovným přepracováním obalu, ve kterém si jeho produkt kupujete. Realme GT 2 5G je tak díky svému designovému propracování pohodlný při držení a ovládání, jeho provedení zadního panelu se komfortně drží v dlani a váhová hodnota necelých 195 g není nijak zatěžující.

O generaci lepší výkon
Asi nás bude zajímat hlavně procesor, který žene výkon telefonů Realme, pojďme se mrknout na jeho sílu a s tím spojené parametry, které ji podporují. Realme GT 2 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB - Paper White je vybaven výkonným Snapdragonem 888 5G s pamětí 8 GB + interním úložištěm 128 GB. Na výběr ale máte také variantu 12 GB a 256 GB úložiště. Jako u jiných značek chytrých telefonů můžete využít herní režim, který optimalizuje váš výkon a nejste tak rušeni jinými funkcemi. Realme GT 2 5G je dodáván s operačním systémem Android 12.0 s nadstavbou UI 3.0. K výbavě, která vám usnadní ovládání, patří také dobře dostupný skener otisků prstů, který je umístěn pod obrazovkou a funkce odemykání obličejem, která doslova bleskově odemkne váš smartphone. Dalším výkonnostním detailem, který potřebujeme během celého dne, je baterie. Takže se jedná o dost podstatný detail. Realme používá označení “SuperDart, které svým rychlo nabíjením opravdu bleskově (33 minut) nabije 5000mAh baterii - pomocí 65W nabíječky. Kapacita baterie vám umožní u Realme GT 2 5G až 20 hodin streamování videa. Je fajn, že vás procesor a baterie podrží při surfování na moderní sítí 5G, která vás nadchne a pohltí svojí rychlostí. Prostorový zvuk je u Realme GT2 5G plný také akustického výkonu. Mobilní telefon je vybaven duálními reproduktory, 2 mikrofony s potlačením šumu, má certifikaci Hi-Res Audio a možná vám již známou certifikaci Dolby Atmos, budete se tak pocitově cítit jako při návštěvě kina. A co třeba teprve takové hraní her?Realme GT2 5G banner var3Gorilla Glass 5 jako ochránce AMOLED displeje
120Hz AMOLED obrazovka je vybavena ochranným sklem Gorilla Glass 5, nemusíte se tak obávat škrábanců. Dle svých preferencí si ale můžete vybrat také 30, 60 a 90 Hz - podle toho co zrovna děláte. Prohlížení displeje vás bude bavit. Vaše filmy a snímky budou plné jasu - až 1300 nitů, rozlišení FHD+ 1080 x 2400 vás určitě nezklame svými pestrými detaily. 6,62 palců je v rozměrovém provedení ideální a kompaktní.

Fotoaparát s umělou inteligencí
Realme GT 2 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB - Paper White nás již v průběhu zkoumání baví. A to nejen originálním designem. Protože rádi fotíme, v poslední části ještě mrkneme, jakým typem fotoaparátu je vybaven. 50MP čočka běží na senzoru IMX 766 s duální stabilizací. A zde přichází ona umělá inteligence 3.0. Modul pro snížení šumu jí byl vybaven a to byla trefa do černého. Nemusíte tak řešit kvalitu osvětlení. Vyfotíte si jasné snímky, plné pestrých a sytých barev. Noční video není ochuzeno a je také podpořeno umělou inteligencí. V poslední zmínce nevynecháme selfie kameru. Bez selfie to nejde…16MP snímač je vybaven mnoha režimy, které podpoří vaše výsledné fotografie. HDR, rozpoznání obličeje, zkrášlení a další.

Realme GT 2 5G vám na první pohled utkví v paměti pro úchvatně propracovaný design. Když zjistíte, že pěkně fotí, umožní vám kvalitně prohlížet internet a má stabilní a spolehlivý výkon, zjistíte, že i značka Realme, která není na přední příčce v prodeji telefonů, by možná stála za pořízení.

  • AMOLED displej s Gorilla Glass 5.
  • Originální design inspirovaný papírem.
  • 5G.
  • Android 12.0.

Realme GT2 5G banner var4Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×