360 Robot Vacuum S5

360 Robot Vacuum Cleaner S5 - pro každý typ podlahy. Opravdu!
Robotický vysavač, 360 Robot Vacuum Cleaner S5, dokonale uklidí vaší domácnost. Dokáže vyvinout maximální sílu - pro perfektní úklid každého typu podlahy. Snadno si poradí s mírnými překážkami. Vám tak zajistí komfortní použití, kdy můžete relaxovat, pít kávu a vaše domácnost prochází důkladnou očistou, bez vašeho přičinění. Moderní vysavač 360 Robot Vacuum S5 má vlastní nastavitelný kartáč a to je výhra! Pokud patříte k lidem, kteří mají v oblibě koberce a zvažujete koupi robotického vysavače a máte obavy, tak 360 Robot Vacuum S5 vás vyvede z omylu. Naopak ho automaticky detekuje, zvýší sací výkon až na 2000 Pa a začne perfektně vysávat nečistoty dokonce z koberce s delším chlupem. A vy se mezitím věnujete zajímavějším aktivitám.

360 Robot Vacuum S5 var5Už jste někdy ovládali vysavač přes aplikaci?
Možná patříte mezi uživatele, kteří si přejí, aby je jejich robotický vysavač nerušil. 360 Robot Vacuum S5 nemá problém - umožní vám ho snadno ovládat a sledovat přes aplikaci. Už žádné otravné a zdlouhavé ovládání a přemýšlení, jedním kliknutím ho vyšlete na místo úklidu. Máte možnost volby zakázaného prostoru, ale nemusíte mít obavy, že by 360 Robot Vacuum S5 nedokázal sám detekovat prostředí, které by mu komplikovalo jeho systematický úklid. Nezamotá se vám tak do kabelů, upozorní vás přes aplikaci a intuitivně dál pokračuje v úklidu.360 Robot Vacuum S5 var3Dokáže opravdu efektivně uklidit?
Tento robotický vysavač byl vybaven senzorem LDS Lidar, který v kombinaci s algoritmem SLAM důkladně mapuje místnost a zvolí nejvhodnější způsob čištění. A to vše efektivně, s nízkými náklady, bez zbytečného převrácení a pádu ze schodů. Nárazy do překážek dokáže 360 Robot Vacuum S5 efektivně eliminovat na minimum, jeho pokročilé senzory dokonce hravě zabrání zaseknutí pod nábytkem, které nikdo nemá v oblibě. Proč vstávat a nechat se rušit? Možná namítnete, jak je to tedy s výdrží baterie, když ostatní parametry robota znějí téměř dokonale. Ani tady vás 360 Robot Vacuum S5 nezklame, detekuje docházející baterii, vyhledá nabíjecí stanici a po dobití pokračuje tam, kde svůj úklid přerušil. 

 

Konečně můžete “uklízet” a odpočívat zároveň. 

  • Omyvatelný filtr HEPA H11.
  • Ovládání přes mobilní aplikaci.
  • Detekce docházející baterie.
  • Senzor LDS Lidar a SLAM algoritmus.
  • Doba úklidu 90 minut.

 360 Robot Vacuum S5 var4Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×