Rádi bychom Vás informovali o velikonočních svátcích ve dnech pátek 29.3. a pondělí 1.4. Vaše objednávky vyřídíme následující pracovní den.
Děkujeme za pochopení a veselé Velikonoce

Samsung SM-S901 Galaxy S22

Samsung SM-S901 Galaxy S22 nadupaný technologiemi a designem
Výrazné barevné provedení, nového Samsung Galaxy S22, vám nabídne dokonalé barvy plné lesku, symetrický rám a lineární systém fotoaparátů. Exkluzivní design a zpracování zde propojily síly s nejnovějšími technologiemi.Galaxy S22 var2Excelentní technologie displeje
Samsung Galaxy S22 vám nabídne dechberoucí obraz i při slunečním světle. Technologie Dynamic AMOLED 2X s technologií Vision Booster zase zajišťuje ostré zobrazení za jasného denního světla i v noci. S jasným displejem Samsungu, si můžete užívat zábavu bez ohledu na okolnosti. Vysoce výkonný 4nm čip, řady telefonů S22, splní Vaše nejnáročnější požadavky. Plynulý multitasking, parádní gaming díky grafickému čipu pokročilé architektury RDNA 2 a reálnější herní světy s novou úrovní.Galaxy S22 var3Odolnost a design dohromady? 
Tím ale Galaxy S22 opravdu nekončí. Připravte se na typ chytrého telefonu, kterému není cizí odolné provedení s certifikací proti prachu a vodě IP68. Zadní strana a displej jsou vybaveny pevným sklem Corning Gorilla Glass Victus+. Váš Samsung S22 901 tak nebude poškrábaný. Pusťte se do vlogování, streamujte, nechte se unášet rychlostí sítě 5G. Plaťte bezkontaktně, neřešte čas, místo…využívejte plně všech možností tohoto nadčasového modelu, protože tato novinka, na mobilním trhu, disponuje všemi funkcemi, které vám dají volné ruce pro práci i zábavu. Samsung u své řady telefonů S použil svůj stylový design, který kombinuje tenké provedení, pevný rám a excelentní barevné zpracování.

Procesor pro váš aktivní život
Bezkonkurenční výkon, nového 4nm procesoru, je podpořen nejpokročilejším zpracováním AI a ML. Můžete streamovat podle nálady, když vás to chytne, budete produktivní na maximum. Plynulý chod aplikací a webů pocítíte okamžitě, analýza chování sítě totiž automaticky zjistí, kde je potřeba největší výkon.  Hravý fotoaparát, pro dokonalé snímky, potřebuje také stabilní a silný výkon. 50MPx hlavní fotoaparát, s větším snímačem a technologií Adaptive Pixel, propustí do vašich snímků tolik světla, že si zachováte dokonalé vzpomínky. Samsung S22 901 i Samsung S22+ jsou vybaveni pokročilou technologií VIDS, která minimalizuje vibrace, takže vyfotíte čisté a ostré obrázky. Konečně nebudete mít plnou galerii rozmazaných snímků, které musíte mazat…Galaxy S22 var4Pokud si chcete pořídit mobilní telefon a máte v hledáčku chytrý telefon Samsung Galaxy S22, tak jeho pořízením objevíte moderní technologie a nadčasovost ikonické značky Samsung.

  • Pevné sklo Corning Gorilla Glass Victus+.
  • Certifikace IP68.
  • Příjem sítě 5G.
  • Dokonalý design řady Samsung Galaxy S22. 

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde….

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×