Rádi bychom Vás informovali o velikonočních svátcích ve dnech pátek 29.3. a pondělí 1.4. Vaše objednávky vyřídíme následující pracovní den.
Děkujeme za pochopení a veselé Velikonoce

Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22+ je dalším revolučním kouskem povedené řady Galaxy S 

Samsung nás baví, i proto se věnujeme povedené řadě S do hloubky. Na chytrý telefon Samsung Galaxy S22+ S906 se zaměříme více, než na menšího kolegu Samsung S22. 

Samsung Galaxy S22+ varianty

Kterých rozdílů si všimnete, možná? 

Asi jsem hned uhodila na základní informaci, která padá v častých otázkách. Jaký je ten zásadní rozdíl? Jestli jste zaznamenali slovíčko menší, tak zásadní rozdíl je v parametrech rozměrových. Pro zákazníka, který jde více do technických detailů, než třeba já, tak musíme zmínit i malý rozdíl v baterii a způsobu nabíjení. Co má symbol +, tak ve vás správně evokuje pocit něčeho lepšího a prémiovějšího. Pořízením Samsungu S22+ S906 tak budete mít možnost nabíjet bleskově 45W (oproti 25W) a získáte o něco výkonnější baterii s kapacitou 4500 mAh (oproti 3700 mAh). Kompaktní design si zachovává svou tvář a provedení i při rozdílném rozměru, který jsme již zmínili. 6,6 palců FHD+ (oproti 6,1 palců FHD+). 

Samsung Galaxy S22+ variants

Prémiový displej s inteligentní technologií 

Displej Dynamic AMOLED 2X je hlavním bodem, který vám umožní prémiové sledování a objevování těch nejlepších a nejreálnějších her. Inteligentní technologie Vision Booster automaticky přizpůsobí displej okolnímu osvětlení a zlepšuje kontrast barev. Koho baví hry, většinou hraje dlouho a nedokáže se odpoutat. Proto, co je automatické, to nás baví. Bez unavených očí se snáze přiblížíte vítězství.

Jde technologie a ekologie dohromady?

V tomto článku se nebudeme rozepisovat o Samsung Wallet a Samsung Know Vault, které jsme již rozebírali u typu Samsung S22. Pro mě, osobně, je zajímavou myšlenkou heslo Samsungu - Galaxy for the Planet. Moderní eko trend dnešní doby již došel k mobilním telefonům. Recyklace hýbe světem a vy si tak ke své bundě, z recyklovaných materiálů, můžete pořídit i chytrý telefon, který následuje ekologické trendy dnešní doby. Jde tedy dohromady technologie a ekologie? Společnost Samsung používá vyřazené rybářské sítě a přeměňuje je na materiál, který poté použije pro své chytré telefony. Až si půjdete koupit Samsung S22+ S906, bude zabalený v recyklovaném papíře a v ochranné fólii (z recyklovaného plastu). 

Galaxy for the Planet

Android jako sázka na jistotu

Aby naše informace měly hlavu a patu, tak si možná řeknete, jak je to s operačním systémem, který jsme dosud nezmínili. Ano, při aktualizaci budete sledovat “zeleného robota”, Android hýbe světem operačních systémů a Samsung se chce opřít u své prémiové řady o spolehlivý systém. Při ovládání ho snadno poznáte při používání nových funkcí, nejnovějšího zabezpečení a díky dokonalé produktivitě. Až  4 generace upgradů - jako bonus - to by šlo! Konečně jsem se dostala i k tomu, co zajímá mě a to je uživatelské rozhraní. One UI vám umožní u vašeho Samsungu S22+ snadno nastavit vzhled a prostředí vaší domovské obrazovky a widgetu. Vylaďte si barvy ikon, paletu barev, získejte snadný přístup k emotikonům, GIFŮM a nálepkám. 

Samsung Exynos 2200

Ikonický design 

Když si chcete pořídit chytrý telefon, mnohdy člověk nevynechá ve svém hledáčku především design. Telefony Samsung, řady S, vynikají svým ikonickým a oblíbeným designem Contour-Cut. Plochý displej decentně doplňuje luxusní sklo a matný povrch. K pohodlnému ovládání je předurčen svým tenkým provedením a symetrickým kovovým rámem. 

Vlajkové lodě, Samsungu Galaxy S22, jsou pro kreativní lidi, kteří nehledají ve svém mobilu jen přístroj na telefonování. Prémiový fotoaparát, výkon, certifikace odolnosti, vytříbený a ikonický design, vše běžící na operačním systému, který je zárukou kvality a plynulého chodu. 

A jelikož já jdu po barvě, mám jasno, Pink Gold je můj! 

  • Ikonický design Contour-Cut. 
  • Samsung a ekologie. 
  • Rozdíl mezi Samsung Galaxy S22/S22+. 
  • OS Android. 

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×