Motorola Razr 40 Ultra

Návrat mobilní legendy: Motorola Razr 40 Ultra
Ikonický Razr je zpět ve hře, jedno z prvních kapesních zařízení, které se stalo mobilní ikonou. Pojďme sledovat pár jeho inovativních „krůčků“ při návratu na trh, ale tentokrát s technologiemi, které ještě více podtrhávají jeho designovou stránku.

Jak vypadá Motorola v roce 2023?
Motorola vsadila na zařízení, které nabízí prémiové parametry a funkce - Motorolu Razr 40 Ultra. Smartphone vyniká ultra kapesním provedením, po zavření je znatelný tenký design (Flip Design), a o ten u vyklápěcích smartphonů hodně jde. Přepracovaný „slzný pant“ v kombinaci s ultra tenkým sklem umožňuje zařízení, že se nemačká a displej je krásně hladký. Razr však umí perfektně pracovat i s výkonem. Získal do výbavy kvalitní procesor Snapdragon 8+ Gen 1, účinnou baterii a excelentní externí displej.Přepracovaný funkční pantMožná jste při výběru a studování parametrů o Motorole Razr 40 Ultra narazili na zmínku o technologii Flex View. Díky této technologii můžete využívat nové způsoby interakce, snímání a tvorby. Motorolu Razr 40 Ultra lze naklánět a prohlížet třeba recepty a sledovat trenéra online. Zařízení můžete využívat i jako stativ pro pořizování skvostných snímků a videí. Samozřejmostí je i snímání gest a automatické snímání úsměvu.

Výhodou je, že vám Razr 40 Ultra umožní provádět více úkonů se zavřeným smartphonem. Odpovídejte na zprávy, získávejte trasy, užívejte komfortně vychytané funkce na dosah ruky. Zaujal nás i vyhrazený panel Spotify, přehrávání díky němu budete ovládat z externího displeje Razru 40 Ultra. Očekávat dále můžete hry GameSnacks, Moto přizpůsobení a vlastní panely.Společník na práci i zábavuPožitek pro uživatele
Veškeré funkce si užijete na 3,6” externím displeji POLED s obnovovací frekvencí až 144 Hz. Motorola Razr 40 Ultra disponuje výkonným 12Mpx snímačem hlavního fotoaparátu s Instant Dual Pixel PDAF, díky kterému nemusíte řešit světelné podmínky. Clona je široká v hodnotě f/1,5, propouští více světla a OIS eliminuje nežádoucí otřesy. Po vyklopení lze použít 32Mpx fotoaparát pro selfie a videohovory.Skvostný displej Motorola RazrKdo si libuje v bohatém zvuku, který vás vtáhne do děje, tak jste u Motoroly Razr 40 Ultra na správném místě. Dolby Atmos je sázka na jistotu, podpořená dvěma velkými stereo reproduktory. Motorola zvuk vylepšila také o nové Spatial Sound by Moto, doslova tak zaplní každý kousek kolem vás.

Komfortní třešničkou na Motorole Razr 40 Ultra je stále oblíbenější podpora sítě 5G, rychlé 30W nabíjení TurboPower a bezdrátové nabíjení. Nikdo nemá čas zdlouhavě vyhledávat a nabíjet…Barevné varianty MotorolaSkleněný rám, matný povrch, veganská kůže na zadním krytu, dechberoucí barva Pantone Color of the Year 2023 - Viva Magenta.

Razr se vrací ke kořenům s grácií.

  • OS Android 13.
  • Certifikace zařízení IP52.
  • NFC, Bluetooth 5.3, eSIM.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×