Samsung Galaxy Z Fold5 5G

Nová generace skládacího smartphonu: Samsung Galaxy Z Fold5 5G
Samsung se snaží skrze nápady a technologie inspirovat své nadšence, ať už přes váš smartphone, televizor, tablet a jiná zařízení. Začátkem srpna proběhlo globální uvedení Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 Series a Galaxy Tab S9 Series. To je té inspirace najednou trochu moc, pojďme se tedy podívat, která technologie a design sedne právě vám.Představení nových produktů Samsung5. generace skládacích smartphonů
Galaxy Z Flip5 a Galaxy Z Fold5 jsou již 5. generací skládacích zařízení Samsung, které poskytují nejen dokonalý design, ale také revoluční prvek Flex Hinge (nový integrovaný modul pantu se vyznačuje dvojitou kolejnicovou strukturou, která rozptyluje vnější nárazy) a unikátní kameru FlexCam pro fotografování z kreativních úhlů.

Kromě toho Galaxy Z Fold5 5G vyniká především v bezproblémovém multitaskingu, zároveň však dokáže splnit očekávání i v oblasti odolnosti. Hlavní obrazovka je vybavena vrstvou rozptylující rázy a přepracovanou zadní stranou pro pevnější displej. Třída certifikace získala označení IPX8, dokonale doplňuje rámy Armor Aluminum a odolné sklo Corning Gorilla Glass Victus 2.Z Flip a Z Fold 5Design a výkon ruku v ruce
Samsung Galaxy Z Fold5 5G běží na výkonném procesoru Snapdragon 8 Gen 2, perfektně tak zvládá hraní her, vylepšenou grafiku, plně využívá umělou inteligenci a inteligentněji odvádí teplo pro menší prodlevy a kolísání výkonu. Ideálním cestovním společníkem i pracovníkem zároveň je pak 7,6palcová (hlavní) obrazovka, jejíž špičkový jas se zvýšil o více než 30 % (až 1750 nitů).

Ovšem, hlavní středobod se teprve blíží, a tím je nový a tenčí S Pen Fold Edition. Vytváření poznámek s ním je zábava a jeho kompaktní design vám skvěle padne do ruky, komfortní designy Samsung totiž skutečně umí. Dokoupit si můžete i praktické pouzdro Slim S Pen Case, které je k dispozici v mnoha variantách.Skládací smartphone Z Fold5Samsung a jeho trend udržitelnosti
Galaxy Z Flip5 a Fold5 následují ekologické vize svého tvůrce na 100 %. Oproti předchozím generacím obsahují mnohem více recyklovaných materiálů. Každé zařízení je zároveň dodáváno s bezpečnostními aktualizacemi na pět let a čtyřmi generacemi upgradů OS, tím se aktivně prodlužuje životní cyklus produktu.

Galaxy Z Fold5 je k dispozici v barvách: Icy Blue, Phantom Black a Cream. Varianty pamětí jsou: 12 GB s vnitřním úložištěm 1 TB, 12 GB s vnitřním úložištěm 512 GB, 12 GB s vnitřním úložištěm 256 GB. (Barvy a paměti dle trhu)
Barevné varianty Z Fold5
Samsung Galaxy Z Fold5 5G je povedená novinka pro uživatele, kteří mají v oblibě trendy smartphony a nebojí se vybočit z tradičních vod dotykových mobilních telefonů.

  • 5G, LTE, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3.
  • OS Android 13 / One UI 5.1.1.
  • 4400mAh baterie, bezdrátové nabíjení.
  • NFC, eSIM, stereo reproduktory.

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×