Xiaomi Redmi 10C

Inovativní a výkonný Xiaomi Redmi 10C
V minulém měsíci přišla na trh novinka v podobě Xiaomi Redmi 10C, která obohatila oblíbenou řadu Redmi 10. Často zmiňujeme cíl výrobců, kteří se snaží čím dál více, aby jejich výrobek byl kompromisem dostupné ceny a kvalitního provedení. Chtějí nabídnout kvalitní výrobek, který splňuje skvělé parametry a osloví uživatele na celém světě. Xiaomi Redmi 10C by rád očekávání kvalitního výrobku naplnil. 

Smartphone Redmi 10C
Efektivní a promyšlený do detailu
Co se skrývá za výkonem březnové novinky Xiaomi Redmi 10C? Na to se hned blíže podíváme. Přestože se tento smartphone řadí do nižší cenové kategorie, tak byl vybaven kvalitním a efektivním procesorem, který nese označení Snapdragon 680. Byl koncipován na 6nm procesoru, který tento chytrý telefon pohání skvělým výkonem, ale zároveň dokáže efektivně šetřit energii, což pro vás ve výsledku znamená delší životnost baterie. Xiaomi vám také dává možnost volby u paměti. Xiaomi Redmi 10C můžete pořídit s pamětí 4 GB + 64 GB a 4 GB + 128 GB. Pokud namítnete, že tato paměť je pro vás nedostatečná, tak není problém. Redmi 10C podporuje paměťové karty až 1 TB. Prostor pro vaše fotografie a videa nemusíte řešit. Ohledně plynulosti prohlížení aplikací také nepocítíte problém, smartphone je vybaven pamětí UFS 2.2. Vaše oblíbené aplikace poběží rychle, efektivně a především plynule.

Silná a výkonná baterie

Xiaomi jde cestou inovací a naslouchá svým uživatelům. I proto nechce, aby jejich uživatel řešil neustále vybitou baterii. Xiaomi Redmi 10C je vybaven 5000mAh baterií, která by měla v základním režimu vydržet až 2 dny. Inovativní rychlé nabíjení šetří čas, takže vás tento chytrý telefon potěší i možností 18W rychlého nabíjení. Xiaomi se řadí k předním výrobcům smartphonů na světě, vždy nabízí pár praktických vychytávek, které od jejich chytrých telefonů očekáváte. Xiaomi Redmi 10C proto má i 3,5mm jack pro sluchátka, USB-C a FM rádio

Výjimečný fotoaparát a displej
Ve své cenové třídě vás Redmi 10C mile překvapí. Proč? Asi neočekáváte, že by byl vybaven 50Mpx fotoaparátem, který vám umožní fotografovat ostré snímky a pořizovat videa s parádním rozlišením. Tímto snímačem zásadně vybočuje ze svého segmentu. Hlavní čočce pomáhá hloubkový snímač 2 Mpx, který pomáhá dosáhnout přirozeného bokeh efektu. Kompletní parametry nám doplní ještě informace o displeji. Velký 6,71" DotDrop displej je kompatibilní se streamováním Widevine L1 HD. Oblíbené filmy a pořady vás budou bavit a pohltí vás. Bonusem je ochrana displeje pomocí sklíčka Corning Gorilla Glass. Xiaomi Redmi 10C tak bude odolnější při pádech a snáze odolá poškrábání. Zábava by nebyla bez zvuku. I na ten bylo myšleno. Redmi 10C disponuje o 40 % vyšší hlasitostí než předešlé generace. 

Barevný svět Xiaomi
Xiaomi Redmi 10C můžete vybírat ze 3 povedených barev. Kompromisy splňuje s hrdostí a ve výsledku vám nabízí za málo peněz - hodně kvalitních fotek, dostačující parametry, paměť a efektivní výkon. 

Možná si zaslouží označení A, co myslíte? 

  • Ochrana displeje Corning Gorilla Glass. 
  • Rozšíření paměti až 1 TB.
  • 3,5mm jack. 
  • USB-C. 

Zaujal vás tento produkt? Pro více detailních informací stačí kliknout zde…

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×